Γιατί να προτιμήσω το kausoksila-athina.gr ΕΣΤΙΑ";

"Η ΕΣΤΙΑ" δραστηριοποιείται πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη και έχοντας ως βάση την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων καυσόξυλων. Όλοι οι τύποι των καυσόξυλων που παρέχουμε βρίσκονται στεγασμένα σε ιδιόκτητους χώρους, φροντίζοντας πάντα να παραμένουν ξερά και στεγνά.

Με ποιους τρόπους μπορώ να έχω τα καυσόξυλα στον χώρο μου;

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς των καυσόξυλων σε μεγάλους σάκους, χύμα ή ακόμη και συσκευασμένα σε τσουβάλια, με εκφόρτωση δίπλα στο αυτοκίνητο. Επίσης μετρούμε τον όγκο των καυσόξυλων μπροστά σας.

Σε ποιες περιοχές κάνετε παραδόσεις;

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δωρεάν διανομή στα βόρεια προάστια (Δροσιά, Γέρακας, Άγιος Στέφανος κτλ) με εκφόρτωση δίπλα στο αυτοκίνητο. Για πιο μακρινές περιοχές επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας και να σας ενημερώσουμε για την ημέρα παράδοσης. Παρέχονται επίσης δωρεάν προσανάμματα σε κάθε παραγγελία αξίας απο 5 έως 30€ ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας σας!

Οι τιμές που βλέπω είναι τελικές ή υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας είναι οι τελικές, συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ καθώς επίσης και όλους τους σχετικούς φόρους.

Με ποιον τρόπο πωλούνται τα καυσόξυλα, με το κυβικό μέτρο ή με τον τόνο;

Τα καυσόξυλα σύμφωνα με τη νέα Αγορανομική Διάταξη 4/2012 που αφορά τη λιανική πώληση καυσόξυλων (ΦΕΚ Β’ 3313/12-12-12) διατίθενται με το κυβικό μέτρο.